Diensten

Verkoopstyling

Wat houdt verkoopstyling nu precies in? Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning met als doel de woning aantrekkelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek, zodat uw woning tegen een zo gunstig mogelijke prijs en zo kort mogelijk tijdsbestek verkocht kan worden. In de Verenigde Staten wordt geen enkel huis verkocht zonder de hulp van een verkoopstylist. Makelaars kwamen erachter dat huizen die verkoopklaar waren gemaakt razendsnel verkochten en dat panden waar niets aan was veranderd, veel langer te koop bleven staan en de vraagprijs regelmatig naar beneden moest. Ook in Europa tonen statistieken aan dat woningen sneller worden verkocht en tegen een hogere prijs. Het geheim? Een huis zo presenteren dat kopers de mogelijkheden van de woning kunnen zien…

Hierbij kan zelfs een kleine investering uiteindelijk veel geld opleveren. Een woning die met de juiste hulp en op de juiste manier verkoopklaar is gemaakt trekt een breed kooppubliek aan. Kijkers kunnen zichzelf al in het huis zien wonen, met al hun eigen spullen. Het is bewezen dat verkoopstyling u uiteindelijk meer oplevert dan het verlagen van de vraagprijs. En wat te weinig mensen zich realiseren: het bedrag dat u kwijt bent aan het verkoopklaar maken van uw woning zal altijd lager zijn dan uw eerste prijsverlaging!

Onjuiste presentatie van een keuken.

Door de jaren heeft u waarschijnlijk het nodige verzameld. Door het teveel aan spullen lijkt uw woning kleiner. Ook uw persoonlijke smaak kan een negatieve invloed hebben op kijkers. Wij kijken dan ook objectief en door de ogen van de potentiële koper naar uw woning en geven u advies op het gebied van opruimen, meubelopstelling en ruimte creëren, over kleur, verf, accessoires, wanddecoratie en verlichting.

Verkoopstyling is mogelijk voor woningen die in de verkoop komen of al (geruime tijd) in de verkoop staan. Wij kunnen uw woning verkoopklaar maken, waarna er (nieuwe) foto’s worden gemaakt en de woning als (nieuw) object op verschillende woningsites gepresenteerd kan worden. Vraag eventueel bij uw makelaar naar de mogelijkheden. Het is nooit te laat uw woning verkoopklaar te maken!

Voor een consult kunt u een keuze maken uit onderstaande pakketten. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen en dan bekijken we welk pakket voor u het meest geschikt is.

Consult Basis

Een +/- 2 uur durend bezoek aan de woning, afhankelijk van de grootte van het pand. Dit is inclusief een uitgebreid mondeling advies en tips m.b.t. presentatie en verkoopklaar maken. Adviezen over opruimen, depersonaliseren, meubelopstelling en ruimte creëren, over kleur, verf, accessoires, wanddecoratie, verlichting. Het is mogelijk na het consult een verkort adviesrapport te ontvangen, zodat u e.e.a. nog eens rustig na kunt lezen.

Het consult Basis is mogelijk vanaf € 190,- (incl. BTW)

Verkort consult

Maximaal 1 uur durend bezoek aan de woning. Scannen van eventuele ‘problemen’ van de woning, mondelinge tips en adviezen, indien mogelijk direct oplossingen aanbieden. Speciaal bedoeld voor o.a. ‘Finishing Touch’ vlak voor Open Huizen Route, Kom en Kijk Dagen, Open Huis etc., vlak voor bezichtigingen of voorafgaande aan het maken van foto’s voor brochures en internetpresentatie.

Het Verkort consult is mogelijk voor € 99,- (incl. BTW)

Uitgebreid adviesrapport

U krijgt een uitgebreid diagnoserapport waarin u alle bevindingen, tips en adviezen kunt teruglezen. Het diagnoserapport bestaat uit:

  • – beschrijving bevindingen, tips en adviezen
  • – offerte
  • – lijst werkzaamheden en werkverdeling
  • – boodschappenlijst

Het uitgebreid adviesrapport is mogelijk o.b.v. offerte.

Projecten

Heeft u geen zin en/of tijd om ons advies zelf uit te voeren, dan zijn wij u ook hierbij graag van dienst. Wij zullen hierbij optreden als projectmanager en het gehele project rondom het verkoopklaar maken van de woning managen. Het is mogelijk gebruik te maken van onze opruim- en personal shoppingservice. Verder hebben wij contacten met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in o.a. timmer- , schilder- en schoonmaakwerk. Wij kunnen u het gehele project uit handen nemen en tot een goed einde brengen! Voor u een zorg minder!

Een project is mogelijk o.b.v. offerte.

Online fotoconsult

U stuurt ons maximaal 10 foto’s toe en aan de hand daarvan, zenden wij u een verkort adviesrapport.

Een online fotoconsult is mogelijk vanaf € 125,- (incl. BTW).

 

Woningfotografie

Dit is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van het verkoopproces. De meeste potentiele kopers surfen over de verschillende woningsites en klikken al snel weg bij woningen die niet op de juiste wijze gepresenteerd worden. De wijze van fotograferen is daarbij erg van belang. Wij maken gebruik van een professionele spiegelreflexcamera (Canon EOS 50D), waarmee we schitterende foto’s kunnen maken.

Vervolgens zullen wij de gemaakte foto’s bewerken met het nieuwste bewerkingsprogramma Photoshop CS5.

Bespaar dus niet op de kosten van de presentatie van uw woning, het kan een verschil maken in wel een of geen bezichtiging. Onthoud goed dat alleen kijkers, kopers kunnen worden!

De prijs wordt berekend aan de hand van de woonoppervlakte van uw woning:

Prijzen woningfotografie (incl. BTW)
tot 80m² op aanvraag
80m² tot 100m² op aanvraag
100m² tot 125m² op aanvraag
125m² tot 150m² op aanvraag
meer dan 150m² op aanvraag

Juiste presentatie van een woonkamer.

Juiste presentatie van een keuken.

Accessoires

Accessoires zijn de finishing-touch bij het verkoopklaar maken van uw woning. Het brengt sfeer en ruimte in uw woning. Het is mogelijk accessoirepakketten in verschillende kleurstellingen bij ons te huren of te kopen.

Meubelverhuur

Staat uw woning inmiddels leeg? Wij kunnen de huiselijke sfeer weer terugbrengen door het inrichten van uw leegstaande woning. U kunt meubels bij ons huren, zodat u geen grote investering hoeft te doen voor de inrichting. Wij kunnen u hiervoor, naast een maatwerkoplossing, ook een gestandaardiseerd totaalconcept voor de hele woning aanbieden. Voor slechts € 1.569,- exclusief BTW (of € 99,- per maand en eenmalig € 470,-  voor transportkosten) heeft u een volledige woning (woonkamer, master-bedroom, eenpersoonskamer en studeerkamer) een jaar lang ingericht (excl. accessoires). Dit is inclusief inboedelverzekering en het brengen en halen van de meubelen!

Opstellen advertentietekst

Verkoopt u uw woning zelf en vindt u het lastig om zelf een advertentietekst op te stellen? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

© B.G.E. Style 2010 - 2024