Over ons

Hoe vaak ziet u niet op woningsites als Funda, VBO.nl en Jaap.nl woningen die niet op de juiste manier gepresenteerd worden? Een wasrek in de slaapkamer, de keuken vol met afwas, een makelaar die nog te zien is in een spiegel… Er zijn tal van voorbeelden te noemen. Er is zelfs een vermakelijke site ontwikkeld om al deze “fouten”  te bundelen. Op een luchtige manier worden hier opvallende woningpresentaties getoond. Hoewel het grappig bedoeld is, kunnen we hier zeker iets van leren!

Onjuiste presentatie van een woonkamer.

Geïnspireerd door bovengenoemde “misstanden”  heeft de oprichtster van B.G.E. Style, Bianca Mom, zich gespecialiseerd in de presentatie van woningen. Vanuit haar praktijk als register makelaar-taxateur o.z. weet zij alles over de onroerend goed-markt: “In deze hectische tijd wordt een woning steeds meer als marketingobject gezien. Er is sprake van een kopersmarkt en het is dus zaak u te onderscheiden van andere te koop staande woningen.”

Bij toeval hoorde Bianca over het concept ‘ verkoopstyling’ , hetgeen in Amerika een bekend fenomeen is. Geen huis wordt daar zonder verkoopstyling verkocht. Zij heeft daarop bij verschillende opleidingsinstituten geïnformeerd en uiteindelijk is haar keuze op het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten) gevallen. LNV is het oudste en enige netwerk in Nederland met een landelijke spreiding van volledig opgeleide en gecertificeerde verkoopstylisten.

Geslaagden Gecertificeerd Verkoopstylisten - september 2010

Om het geheel compleet te maken heeft Bianca zich tevens toegelegd op fotografie en dan in het bijzonder op woningfotografie. Een Basiscursus fotografie, een cursus Architectuur- en Interieurfotografie én een cursus Photoshop voor Fotografen hebben inmiddels de revue gepasseerd.

Door de combinatie van  werkervaring als makelaar en de kennis op het gebied van verkoopstyling en woningfotografie, bent u bij ons dus aan het juiste adres voor de meest optimale presentatie van uw woning!

Kijkt u onder het kopje “Diensten” voor een uitgebreide omschrijving van verkoopstyling en woningfotografie.

© B.G.E. Style 2010 - 2024